Tobago

Å ankomme Tobago etter å ha krysset Atlanterhavet var fantastisk. Vi la oss for anker utenfor Pirate’s Bay, ved den lille fiskerlandsbyen Charlotteville, nordøst på øya. Atmosfæren i Charlotteville var «laid back», lokalbefolkning var svært imøtekommende og hyggelig og stedet opplevdes som helt genuint. Foruten 4-5 andre seilbåter som lå på svai sammen med oss, var vi så og si de eneste turistene på stedet.

Vi tok turer inn til stranden Pirate’s Bay, spiste god mat på lokale restauranter og tok livet helt med ro de første dagene. På den ene restauranten (som for øvrig kun hadde to bord), ble vi spurt om vi kunne hjelpe til med å lage maten. Innehaveren var ikke forberedt på så mange gjester. 😊

På stranden fant vi en naturlig ferskvannsdusj – det vil si fjellvann som rant ned gjennom regnskogen og kom ut gjennom et rør ved stranden. Dit dro vi hver dag for å dusje, ettersom vi ikke hadde noe særlig med vann igjen på båten etter Atlanterhavskryssingen.

Etter fire døgn seilte vi ned til Store Bay, som ligger lengre sør. Store Bay var et større og mer turistifisert område. Vi ble der i én natt før vi satte kursen mot Grenada. Crewet vårt over Atlanteren mønstret av på Tobago og vi ble alene på båten igjen.

Ankerdram med hele crewet på Eastman’s Restaurant.

Charlotteville.

Lokal fisker.

Pirate’s Bay – hvor vi lå på svai.

Lokale fiskebåter på rekke og rad.

Fottur gjennom regnskogen for å komme til Pirate’s Bay.

Skyline på svai utenfor Pirate’s Bay ved Charlotteville.

Her ligger vi på svai utenfor Store Bay.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: