Leeward Islands

Leeward Islands strekker seg fra Guadeloupe til Anguilla. Vi seilte ganske raskt i gjennom denne øygruppen og besøkte kun noen av øyene.

Etter Dominica seilte vi opp til Pointe à Pitre på Guadeloupe. Der møtte vi Helene og Eivind fra Abraxas 3, som vi ikke hadde sett siden Gran Canaria. Det var et hyggelig gjensyn.

På Guadeloupe fikk vi besøk av venner fra Danmark; Jacob og Winnie med barna, Emilie og Philip. De seilte med oss i to uker, gjennom hele Leeward Islands.

Første stopp var Les Saintes, en øygruppe sør for Guadeloupe. Deretter gikk turen nordover til Antigua. Vi krysset oppover i relativt mye vind og kom akkurat frem før solnedgang. Det var en fin seilas og vi la oss for anker i Falmouth Harbour.

Pigeon beach, Antigua.

Vi var en kort tur innom St. Barth, før vi satte kursen mot Anguilla. St. Barth skilte seg veldig ut fra de andre stedene vi hadde besøkt i Karibia. I byen Gustavia lå designerbutikker og fancy restauranter tett i tett. På Anguilla var stilen mer avslappet.

Glad gjeng i land på Anguilla.

I Road Bay på Anguilla kunne man se ødeleggelser etter orkanen Irma. Hus og palmetrær hadde fått hard medfart, men stranden og vannet var fortsatt like nydelig.

Barna koste seg maksimalt på den langgrunne og fine stranden.

Vi ble liggende på Anguilla i seks dager på grunn av et uvær. Etter at vinden hadde roet seg, avsluttet vi med en nattseilas til British Virgin Islands. Ankerdrammen nøt vi i vakre omgivelser på Soggy Dollar Bar. Konseptet til Soggy Dollar Bar er som følger: Swim in – drink – swim out.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: