Nordsjøkryss mot Inverness

Vi kom trygt i havn i går natt, sånn i 04-tiden. Vi brukte nesten 4 døgn på overfarten. Vi hadde motvind, store bølger og motsjø de to første døgnene. Det blåste rundt 16 sekundmeter, 20 i kastene. De to siste døgnene roet det seg ned og vi seilte på en behagelig bidevind dag nr. 3 og på slør den siste dagen.


I enkelte områder var det tett mellom oljeplattformene og oljefeltene. 


Den siste strekningen inn mot Inverness gikk vi for motor. Man måtte ta hensyn til både strøm og tidevann i området. Innseilingen var spennende, spesielt med tanke på at vi kom frem på natten. Vi skulle under en bro som var en halv meter høyere enn vår mast. Det gikk heldigvis bra. Vi fikk lagt til og kunne feire med en ankerdram på morgenkvisten.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: