I morgen kaster vi loss…

Solen er i ferd med å gå ned. Dette blir siste natt i Havstenssund før vi kaster loss. Vi flyttet ned på båten for halvannen uke siden og har jobbet dag og natt for få klart det siste før avreise. Sikkerhetsutstyret er montert, provianteringen er i boks og båten er vasket, pakket og klargjort før avreise. Vi har hørt at melfluer kan være et problem, samt at det er vanskelig å få tak i grovt mel andre steder i verden, derfor har vi handlet mel for hele turen her i Skandinavia. Mer enn 100 kg ulike sorter er forseglet i plastposer og stuet unna rundt omkring på S/Y Skyline. I tillegg har vi proviantert endel hermetikk og andre tørrvarer for turen.

I morgen starter eventyret. Vi kaster loss og første etappe går til Inverness i Skottland. Vi beregner turen til ca. 4 døgn. I følge værprognosene vil vi det første døgnet få mye vind og må gå på kryss, men allerede fra dag to vil det bli roligere. Vi har med oss Christians bror, Klas, som ekstra mannskap på overfarten. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: