Tilbake til sivilisasjonen

Fra Azorene seilte vi direkte til Isle of Wight i England. Vi la til i Cowes, som var et veldig koselig lite sted. Alt man trengte var innen rekkevidde og barna syklet glade rundt i den sjarmerende gågaten. Cowes er dessuten et mekka for seilsport. Verdens eldste regatta, Cowes Week, går av stabelen der. I Southampton, som ligger på fastlandet innenfor Isle of Wight, traff vi igjen Helene og Eivind fra Abraxas 3. Det var et hyggelig gjensyn.

I langbuens land

Båtbyggeren

Etter en kort visitt i Sverige for å feire Christians mammas 80-årsdag, var vi tilbake og klare for å seile videre gjennom den Engelske kanal og ut i Nordsjøen. Vi bestemte oss for å seile i ett strekk opp til Kiel-kanalen. Vi brukte tre døgn og hadde bra vind hele veien.

Vi trodde at undergrunnsbanen i London skulle være spennende for barna, men de hadde nok hatt det bedre i Optimist-jollen 😊

«Nogonstans imellan Dover Calais»

I Kiel-kanalen (som går gjennom Tyskland fra vest til øst) møtte vi både små og store fartøy

Vi stoppet i Rendsburg, som ligger inne i Kiel-kanalen. Der traff vi Basecamp og Lily. Vi ble møtt med åpne armer og taco. Dagen etter dro vi videre til Danmark. Vi tilbragte en hel uke i Haderslev, der våre venner Jacob og Winnie bor.

Barna ble overrasket med en tur til Legoland

StreetDome skatepark i Haderslev

Så var tiden inne for å seile videre mot Havsstenssund i Sverige. Det var både vemodig og rart å vite at dette skulle være vår aller siste seilas.

På vei gjennom Lillebælt

Skyline – vårt hjem det siste året. Hun har fraktet oss trygt til den andre siden av jordkloden og tilbake. Sammen har vi seilt hele 13000 nautiske mil. Vi har krysset Atlanterhavet to ganger. Vi har opplevd mer enn vi klarer å beskrive. Det har vært et fantastisk år. Kjære Skyline, kjære familie – tusen takk for turen! ❤️❤️❤️

 1. It has been great to follow your tour. Thanks for all updates. I am sure it has been a great year. Welcome back to so called civilisation:)

  Sakke

  Likt av 1 person

  Svar

  1. I am glad you have enjoyed it, Sakke! Let us know when you’re close to Norway next time!

   Liker

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: